Priser

En individuel samtale varer almindeligvis 45-50 min.

Prisen er kr. 950,-. Du betaler i forbindelse med samtalen - jeg har Dankort-automat og MobilePay 33962

Hvis flere deltager i samtalen og/eller samtalen varer længere, varierer prisen derefter.

 

Tilskudsmuligheder

 

Offentligt tilskud

Jeg har aftale med sygesikringen. Derfor kan du med en henvisning fra din læge få tilskud til samtaler. Hvilke, kan du se, hvis du klikker  HER.

Med offentligt tilskud til psykologhjælp betaler du pr. 1/10/2018 selv kr. 751,98 for første konsultation (dobbelttid), og kr. 341,92 for følgende konsultationer. Din andel afregnes med mig umiddelbart i forbindelse med samtalen.

 

Sygeforsikringen ’danmark’

Er du er medlem af sygeforsikring ’danmark’, skal du blot oplyse mig om det, så vil ’danmark’ automatisk. Har du en henvisning fra din læge refunderes kr. 200,- pr. samtale. Har du ikke en henvisning, får du kr. 300,- i tilskud pr. samtale.

 

Jeg er som autoriseret psykolog desuden godkendt af de fleste forsikringsselskaber således, at du, hvis du har en sundhedsforsikring - privat eller via dit arbejde - vil kunne få fuld dækning eller tilskud til et samtaleforløb. Spørg evt. dit forsikringsselskab om deres retningslinjer for tilskud og afregningsprocedure.ingsselskab om deres retningslinjer for tilskud og afregningsprocedure.

Erhvervsside for virksomheder:

www.jannehogh.dk

Praktiserende psykolog:

jh@psykologisilkeborg.dk